Soul Retrieval helpt je om geluk, gezondheid en je levenspad te (her)vinden

Je hebt al jaren het gevoel dat je iets kwijt bent. Soms kan zoiets een zeer algemeen gevoel zijn van "het loopt gewoon niet lekker" tot "ik ben mijn identiteit kwijtgeraakt toen ik van een op de andere dag alleen ben gelaten". Door bepaalde situaties en/of personen in je leven heb je deeltjes van jezelf verloren. Tot op heden ben je nog niet in staat om die deeltjes op eigen kracht terug te halen. Je verloren delen wil je wel ontzettend terug hebben of zien. 

Door dit verlies van deeltjes van jezelf ben je nog niet in staat om al je wensen en gedachtes over je leven te beleven, alle aandacht te geven aan de mensen die je lief hebt, je talenten te benutten of te herstellen van ziekte. Waarschijnlijk heb je allerhande therapieën en eindeloos zelfonderzoek achter de rug en ondanks al je tomeloze inzet kom je niet vooruit. 

Met behulp van Soul Retrieval ga ik je helpen om op een unieke en eenvoudige wijze je geluk, gezondheid en levenspad te (her)vinden.  Doordat je weer verenigd bent met de verloren deeltjes komt je gezondheid verder in beweging, krijg je een duidelijk inzicht in de richtig van je leven en brengt je nieuwe levenslust.

 • overlijden van een dierbaar iemand
 • medische ingrepen
 • het gezin waarin je bent opgegroeid
 • een onevenwichtige relatie met je levenspartner
 • trauma’s bij geboorte of ongelukken
 • depressies & angsten
 • verslavingen
 • geheugenverlies
 • chronische lichamelijke klachten
 • langdurige ziektes in kinderjaren
 • adhd,add, ppdnos, autisme
 • blokkades in creatieve expressie

“ik ben  gewoon dag en nacht doodop is ,  ik zou zo graag willen huilen maar dat kan ik niet, ik kan niet genieten van het dagelijkse leven en alles gaat aan mij voorbij , ik ben gevoelloos, mijn ouders leggen een veel te groot beslag op mij,  de kinderen slurpen mij leeg, ik voel dat een deel van mijn jeugd is afgepakt, ik ervaar hier een lege ruimte, ik heb het gevoel alsof er stalen banden rondom mijn enkels zitten,  ik ben mijn identiteit kwijt, ik wil vrijheid,  ik weet niet wat ik wil in mijn leven, iedereen pikt tijd en ruimte van mij” .

Soul Retrieval vindt verloren inzichten, gevoelens en talenten terug. Nadat je deze verloren delen hebt terug gekregen, helpen ze jou om weg naar geluk, gezondheid en richting in je leven.

Ja, ik wil mijn gezondheid, geluk en levenspad (her)vinden

Ik meld mij aan voor een verrassende uitleg en ik krijg ook nog een uniek aanbod!

Soul Retrieval

Soul Retrieval  is een duizenden jaren oude sjamanistische wijze van genezen die van generatie op generatie is doorgegeven. Bij niet westerse volkeren zoals de Indianen in Amerika of de Aziatische steppevolken is voor  Soul Retrieval ook in deze moderne tijd nog steeds een belangrijke rol weggelegd. Sinds een jaar of vijftien vindt deze methode ook zijn weg binnen de westerse beschaving.  Deze oeroude sjamanistische methode kun je toepassen op mensen, dieren, planten, gebouwen, bedrijven en steden.

Door Soul Retrieval keren missende deeltjes bij je terug en je energieveld of fysieke lichaam  raakt ballast kwijt waarvan je meaar niet vanaf kwam. De deeltjes die zijn teruggebracht, hebben in een groot aantal gevallen een relatie met je gedrag, gevoelens, herinneringen en allerhande fysieke verschijnselen zoals bijvoorbeeld gewrichts-, huid-, of menstruatieklachten. Doordat die kwijtgeraakte deeltjes energie weer terugkeren, zetten zij een helingsproces in.

Reis naar de oorsprong

Ik maak in een soort van meditatieve toestand, een reis naar de oorsprong van datgene wat nog ontbreekt om je gezondheid, passie, geluk en levenspad te hervinden. Meestal krijg ik in een soort van levendige situatie te zien die je hulpvraag symboliseren. In zo'n situatie krijg ik uiteindelijk een of meerdere symbolen  aangereikt die je helpen om datgene te hervinden waar je naar op zoek was. Zo'n symbool kan echt van alles zijn, het heeft altijd raakvlakken met je vraag en het symbool is vaak erg herkenbaar voor.  Je kunt bijvoorbeeld denken aan een knuffel, een foto, een geur, een baby, knuppels, hoepels, schilderijen, een filmfragment, een beeld uit je ouderlijk huis e.d. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het komt wel voorbij.  Als afsluiting van de reis, krijg je op een unieke manier de symbolische deeltjes weer terug.

Aan de slag met Soul Retrieval

Je kunt verzoeken om een Soul Retrieval ongeacht de tijd, plaats of afstand. Je hoeft er namelijk niet voor mijn praktijk te komen. Ik spreek met je af dat ik binnen een bepaald tijdsbestek een Soul Retrieval voor je maak. Meestal spreek ik met je af dat tussen datum x en y de reis voor je maak.

Nadat ik de reis heb gemaakt,  maak ik een schriftelijk verslag van datgene wat ik heb ervaren.  Op een afgesproken tijdstip kort na de reis, breng ik verslag aan je uit. Om het verslag uit te wisselen bezoek je mijn praktijk of we maken gebruik van een online videomeeting.

Om dit proces waar je bent ingestapt, te kunnen begeleiden zijn er in de maand na de reis verscheidene contactmomenten. Op deze momenten volgen we samen of de (her)gevinden deeltjes een verandering in werking hebben gezet, dat de deeltjes ook bij je blijven en of het proces ook doorzet. Indien nodig kunnen we ervoor kiezen om een en ander te begeleiden met de inzet van een homeopathische remedie.

Door in de maand na de reis, zelf actief aan de slag te gaan met de symbolen, zul je ervaren dat de obstakels waar je eerst met geen mogelijkheid omheen kon, nu zijn verdwenen of zodanig zijn verbeterd dat je verder kan op weg naar gezondheid, je passie beleven en levenspad met een liefdevol hart verder te bewandelen. 

 

Passie, geluk en talent

Soul Retrieval is een bijzonder krachtig hulpmiddel om passie, geluk en je talent te hervinden.   Je hebt vast nog vragen waarop je een antwoord wil. Om aan al die vragen tegemoet te komen, organiseer ik speciaal voor jou een gratis online presentatie.  Ik vertel je over Soul Retrieval en jij kunt op het einde van de presentatie je vragen instellen. In deze online presentatie komen nagenoeg alle facetten van Soul Retrieval aan bod waaronder:

 • Wat is Soul Retrieval?
 • Hoe werkt het?
 • Praktijkvoorbeelden
 • Hoe ga jij aan de slag wanneer deeltjes zijn terug gevonden?
 • Wat mag je verwachten?
 • Is Soul Retrieval voor jou geschikt?

Ja, ik wil mijn gezondheid, geluk en levenspad (her)vinden

Ik meld mij aan voor een verrassende uitleg en ik krijg ook nog een uniek aanbod!

Close Window